AD

بررسی بازی Death’s door؛ ماجراجویی در نقش کلاغ!

2 231

اگر بشنوید که یک بازی کامپیوتری با مضمون “کلاغ” ساخته شده، احتمالاً شوکه خواهید شد! اما چیز‌های بیشتری برای شوکه کردن شما وجود دارد؛ آن هم این که این چنین بازی‌ای به یکی از پرطرفدار‌ترین بازی‌های کامپیوتری در سبک خود تبدیل شده و سر و صدای زیادی به‌پا کرده است. بازی Death’s door (یا درب مرگ) یک بازی جدید ساخته شده توسط دیوالور است که ما شما را در ماجراجویی‌های یک کلاغ در مسیر هدفش همراه می‌کند. این گیم، یک بازی ساده است و نه فرآیند پیچیده‌ای دارد و نه گرافیکی فضایی؛ اما یک اصل اساسی در آن رعایت شده و آن هم سرگرم‌کننده بودن است و همین موضوع باعث جذب افراد زیادی به این بازی شده.
در صورتی‌که شما هم مشتاق کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این بازی جذاب هستید، تا انتهای این نوشته از سری مقالات نقد و بررسی بازی سایت ایموجو با ما همراه باشید تا جزئیات بیشتری را برایتان تشریح کنیم.

 

بررسی کلی و داستان بازی Death’s door

بازی Death’s door توسط یک استودیوی کوچک و تنها توسط دو نفر ساخته شده است! البته این موضوع دور از ذهن هم نیست چرا که همانطور که در ابتدا گفته شد، Death’s door یک بازی ساده است اما خط داستانی جذاب و هیجان‌انگیزی دارد و تنها برگ برنده این بازی همین موضوع است. در ادامه، داستان بازی را به صورت کامل تشریح خواهیم کرد. ساختار کلی ظاهر این بازی سبکی کلاسیک دارد و شما را یاد بازی‌های قدیمی‌تر می‌اندازد. بعد از داستان بازی، شخصیت‌ها نیز نقش پررنگی در موفقیت Death’s door داشت‌اند. شخصیت‌های این بازی بیشتر رنگ و بوی طنز دارند و حتی با نگاه کردن به رفتار‌های آن‌ها انگار ترغیب می‌شوید که بازی را ادامه دهید.

گیم‌پلی این بازی طولانی نیست و چیزی در حدود 10 تا 15 ساعت طول می‌کشد.

شاید در ابتدا فکر کنید که بازی خیلی کوتاه است اما در واقع این موضوع از هوشمندی سازندگان است، چرا که این Death’s door پتانسیل طولانی‌تر شدن را نداشته و در این صورت قطعاً حوصله سر بر می‌شد. اما با توجه به گیم پلی کوتاه و شخصیت پردازی جالب و خط داستانی خوبی که در این بازی دیده می‌شود، به طرز شگفت‌انگیزی شما میخکوب بازی خواهید شد. به صورت کلی، در این بازی با همراهی یک کلاغ بامزه، چالش‌های متنوع و بعضا دشواری را در عین سادگی گرافیکی و محیطی تجربه خواهید کرد.

داستان بازی Death’s door

در این بخش داستان بازی Death’s door به صورت کامل اسپویل خواهد شد

تا به اینجا کمابیش به شخصیت اصلی این بازی که یک کلاغ است اشاره شد اما اکنون قصد داریم بررسی کنیم که این کلاغ ماجراجو اصلاً چه هدفی را دنبال می‌کند. اگر به شما بگوییم که شما در نقش یک کلاغ که کارمند است در این بازی ظاهر خواهید شد، احتمالاً مانند ابتدای نوشته شوکه می‌شوید! بله؛ شما در واقع یک کارمند اداره جمع‌آوری ارواح مردگان هستید که با همکارتان به اختلاف بر خواهید خورد و تمام ماجرا‌ها از همینجا شروع می‌شود.
اداره جمع‌آوری ارواح مردگان، شما را مامور می‌کند تا روح یک موجود قدرتمند که در حال مرگ است را بگیرید. این موجود ظاهراً یک گل وحشی و عظیم الجثه است. همچنان که شما در مسیر رسیدن به این هیولا هستید، با نگاه به ظاهر ساده نقشه این بازی گمان خواهید کرد که با یک بازی ساده و تقریباً کودکانه همراه هستید اما به محض اینکه مبارزه سخت  و نفس‌گیر شما با موجود مذکور شروع می‌شود، تمام تصوراتتان به هم ریخته و حساب کار دستتان می‌آید. در ادامه شما به هر طریقی که شده بر این موجود پیروز خواهید شد اما همین که قصد دارید تا روحش را برداشته و به اداره تحویل دهید، یک کلاغ بزرگتر به شما حمله کرده و روح را می‌دزدد! این کلاغ فرصت‌‎طلب هم یک زمانی مانند شما کارمند همین اداره بوده و اکنون قصد دارد تا با استفاده از این روح، یک درب با نام درب مرگ را باز کند و نام بازی هم از همین درب گرفته شده.

در نهایت، خط داستانی بازی Death’s door از آنجا شروع می‌شود که با تقدیم روح هم این درب باز نمی‌شود؛ روح توسط درب بلعیده شده و شما هم نمی‌توانید بدون این روح به اداره بازگردید. در این بین کلاغ که مجبور است روح را به اداره تحویل دهد، به سراغ موجودات قدرتمند و باس‌هایی می‌رود که هیچ کس توانایی دریافت روح آن‌ها را ندارد؛ بلکه بتواند با دریافت روح این موجودات، درب مرگ را باز کرده و روح اصلی را پیدا کند.

گیم پلی بازی Death’s door

سبک دوربین‌ها در این بازی به صورت ایزومتریک و شبیه به بازی‌هایی همچون The Legend of Zelda و Dark Souls است. با توجه به عناصر این بازی که در ادامه به آن‌ها خواهیم پرداخت، نوع دوربین و روند بازی بهترین انتخاب ممکن است و کمک می‌کند تا بیشتر به بازی مسلط باشید. البته که روی کنسول و کامپیوتر تجربه این بازی می‌تواند متفاوت باشد اما در نهایت سبک گیم پلی بازی Death’s door به یک صورت است.

عناصر بازی

اگر خاطرتان باشد، در سطر‌های ابتدایی گفتیم که این بازی ابداً خسته‌کننده نیست؛ یکی از دلایل این موضوع تنوع بالای عناصر بازی است. این بازی روندی تکراری ندارد و موارد مختلفی هستند که در تمام ساعات گیم پلی با آن درگیر خواهید بود که در ادامه به تشریح این عناصر خواهیم پرداخت.

معماها

به جرات می‌توان گفت که معما‌ها، مهم‌ترین بخش از بازی Death’s door هستند! این بازی تقریباً یک بازی فکری است و علاوه بر اینکه شما را به فکر درباره فلسفه مرگ و زندگی وادار می‌کند، با استفاده از معما‌های گوناگون و متنوع به شما کمک می‌کند تا هوش خود را محک بزنید. معما‌های این بازی از طریق المان‌های مختلفی حل می‌شوند و اینگونه نیست که تنها یک سؤال از شما پرسیده شود؛ به عنوان مثال باید یک اهرم اصلی و مخفی را برای باز کردن یک درب پیدا کنید و یا سایر موارد اینچنینی.

باس‌ها

یک بازی معمایی و رازآلود در کنار باس‌های قدرتمند و مبارزات نفس گیر؛ دیگر چه می‌خواهید؟ ارواح دشمنان شما در واقع پول‌های شما هستند که برای باز کردن درب مرگ به آن‌ها احتیاج دارید. نکته جالب توجه در رابطه با باس فایت‌های این بازی، این است که بر خلاف بسیاری از بازی‌های دیگر، شما برای شکست دادن دشمنان خود نیاز به فکر و برنامه‌ریزی دارید. شاید این نبرد‌ها خیلی حماسی نباشند اما بدون شک از جذابیت بالایی برخوردار هستند. سیستم مبارزاتی کاملا بر مبنای حرکات الگودار طراحی شده و هر دشمنی با یک الگوی خاص مبارزه می‌کند و شما موظف هستید تا با شناسایی این الگو در مقابل حملات دفاع کنید، ضد حمله بزنید و در فرصت مناسب و به صورت حساب‌شده حمله کنید. قدرت‌های جادویی، اسلحه‌ها و ترکیب ضربات عناصر اصلی مبارزات شما هستند.

البته که مبارزات شما تنها با باس‌ها نیست و دشمنان کوچک‌تری هم در مسیر شما قرار دارند که شکست دادن آن‌ها به مراتب راحت‌تر است. هر دشمنی را که شکست بدهید، روح او را به عنوان پول درون بازی مال خود می‌کنید و با استفاده از این پول‌ها می‌توانید شخصیت خود را آپگرید کرده و به جنگ باس‌ها بروید تا بهای باز کردن درب مرگ را کسب کنید.

مپ بازی و فضاسازی

مپ بازی Death’s door جهان باز نیست و محدود است اما دارای برخی از راه‌های فرعی و غیر ضروری است که رفتن یا نرفتن در آن راه‌ها تأثیری در گیم پلی اصلی ندارد. این موضوع تا حدودی بازی را جذاب می‌کند و کسانی که از فضاسازی Death’s door لذت می‌برند، می‌توانند با گشت و‌گذار در این مسیر‌ها زمان بیشتری را در بازی بگذرانند. همچنین در این فضاسازی به شکل وحشتناکی به جزئیات توجه شده است و تا بازی نکنید، به این موضوع پی نخواهید برد.

موضوع مهم دیگری که در مورد فضا‌سازی بازی وجود دارد، موسیقی و صدا‌گذاری است که الحق در این زمینه نیز با شرایطی بی‌نقص رو به رو هستیم. موسیقی بازی به نحوی است که ابداً دلتان می‌خواهد صدای سیستم را ببندید! در بازی Death’s door دیالوگ خاصی وجود ندارد و شاهد دوبله برجسته‌ای در آن نیستیم؛ اما افکت‌های صوتی و موارد اینچنینی به خوبی در نظر گرفته شده‌اند. البته جالب است بدانید که آهنگ‌سازی و کار‌های صوتی این بازی تنها توسط یک نفر انجام شده است!

گرافیک بازی

در سطر‌های پیشین بار‌ها اشاره شد که طراحی‌های گرافیکی این بازی بسیار ساده است اما این سادگی نشان از ضعف گرافیک نیست. بازی گرافیک جالبی دارد و تمامی جزئیات را به خوبی به نمایش در خواهد آورد و به سادگی نیز بر روی کامپیوتر‌های گیمینگ میان‌رده نیز قابل اجرا است.

معایب بازی

در بازی Death’s door، تنها ایراد برجسته‌ای که وجود دارد، نبودن نقشه برای مسیر است. در چنین مواقعی ممکن است پلیر‌ها سر در گم شوند؛ البته از طرفی احتمال دارد که سازندگان خود چنین قصدی را داشته باشند. لازم به ذکر مجدد است که این بازی تنها توسط دو نفر و در یک استودیوی کوچک و مستقل ساخته شده و به نسبت این شرایط، به جرات می‌توان بازی را بسیار کم نقص و خوش‌ساخت در نظر گرفت.

سیستم مورد نیاز نصب بازی Death’s door

بازی Death’s door برای کنسول های نسل 8 و 9 و همچنین کامپیوتر در دسترس است اما این مقاله بر اساس نسخه کامپیوتر نوشته شده و به همین واسطه سیستم مورد نیاز و پیشنهادی آن را در ادامه معرفی کرده ایم.

 

  • OS: Windows 10 x64
  • Processor: Intel Core i5-8250U (4 * 1800) or equivalent; AMD Phenom II X4 965 (4 * 3400) or equivalent
  • Memory: 8 GB RAM
  • Graphics: GeForce MX 150 ( 2048 MB); Radeon R7 260X (2048 MB)
  • Storage: 5 GB available space

 

سیستم پیشنهادی برای بازی:

  • OS: Windows 10 x64
  • Processor: Intel Core i5-4670K (4 * 3400) or equivalent; AMD FX-8350 (8 * 4700) or equivalent
  • Memory: 8 GB RAM
  • Graphics: GeForce GTX 1050 ( 2048 MB); Radeon RX 580 (8192 MB)
  • Storage: 20 GB available space

 

نظر شما درباره بازی Death’s door چیست؟

در بین بازی‌های پر زرق و برق که با گرافیک‌های فوق سنگین و خط داستانی پیچیده منتشر می‌شوند، قطعاً یک بازی ساده با یک خط داستانی جالب می‌تواند به عنوان یک گزینه مناسب برای اوقات فراغت شما باشد. در این بین، به جرات یکی از بهترین بازی‌های موجود در بازار را می‌توان بازی Death’s door در نظر گرفت که در مدت زمان کوتاهی بعد از انتشار، توانسته است طرفداران زیادی پیدا کند.
Death’s door، یک بازی با مراحل متنوع، متشکل از باس‌ها، دشمنان مختلف و معما‌ها است که یک فضاسازی بامزه و طنز مانند را در بین فلسفه سنگین مرگ، جا داده و به خوبی توانسته بین این دو موضوع کاملا متضاد، تعادل برقرار کند. این بازی جذاب تنها توسط دو نفر و در یک استودیوی مستقل ساخته شده و به نسبت بودجه و زمان ساخت می‌توان آن را یک شاهکار در نظر گرفت. با توجه به داستان این بازی، اگر شما هم علاقه دارید که به عنوان یک کلاغ که کارمند اداره جمع‌آوری ارواح است، به دنبال غنیمت گم شده‌تان بگردید، هر چه سریع‌تر بازی Death’s door را نصب کنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

2 نظرات
  1. امیر علی می گوید

    بازی DEATH’S DOOR نقشه نداره بخوام بگیرم برای مسیرا؟!!

    1. ادمین سایت می گوید

      سلام وقت بخیر .خیر جناب

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.