AD

بازی‌های فراموش شده کالاف دیوتی

0 375

کالاف دیوتی سابقه طولانی و موفقی داشته است، اما برخی از بازی‌های این فرنچایز به دلایل مختلف مانند سن یا نداشتن ویژگی‌های به یاد ماندنی فراموش شده‌اند.

بازی اصلی کالاف‌دیوتی اغلب به دلیل اشباع بیش از حد بازار و انتشار باز‌های جدید در این فرنچایز نادیده گرفته می‌شود. با این حال، برای درک منشا این سری و تاثیر بر صنعت بازی، هنوز ارزش بازنگری را دارد.

Call of Duty مسیر طولانی را پشت سر گذاشته است، مملو از اسلحه و مبارزه‌های چند نفره و در این مسیر تعداد کمی از رقیبان کالاف موفق بوده‌اند و به نظر می‌رسد طرفداران هر سال مشتاقانه تر منتظر عنوان جدید این بازی با یک سیستم گیم پلی اصلاح شده هستند.

در عین حال با این همه محبوبیتی که این بازی دارد ممکن است بخشی از این فرنچایز چه به دلیل قدیمی شدن و دلایل دیگر مثل کیفیت و غیره فراموش شده باشد که ما در ایموجو به چند مورد از آنها اشاره می‌کنیم.

Call Of Duty: Finest Hour

یکی از اولین عناوین کالاف دیوتی که وارد بازار شد، بازی Call Of Duty: Finest Hour بود که برای پلی استیشن2، ایکس باکس و گیم کیوب منتشر شد. با این حال، با توجه به اینکه این بازی در سال 2004 سریع وارد بازار شد، تعجب آور نیست که برخی از طرفداران آن در مورد عناوین مدرن‌تر این فرنچایز چیزی شنیده باشند.

Finest Hour بصورت پیشفرض یک کمپین بسیار عالی داشت، زیرا بازیکنان می‌توانستند از چشم انداز جنگ و از دیدگاه شوروی، آمریکا یا بریتانیا لذت ببرند. همچنین در این سری از کالاف سطح چند نفره و آنلاین و نوع کمپین‌ها به نسبت خود کاملا نوآورانه بود.

 

Call Of Duty: World At War: Final Fronts

Call Of Duty: World At War به دلیل داستان، گیم‌پلی آنلاین و اضافه شدن زامبی‌ها به عنوان یکی از بهترین بازی‌های Call Of Duty در بین بسیاری از گیمرها شناخته می‌شود که به سرعت در بازار کالاف دیوتی به یک نام آشنا تبدیل شد. با این حال، نسخه ای از World At War وجود داشت که خارج از دوران Wii,PS3,Xbox360 بود و  World at War: Final Fronts انحصارا برای پلی استیشن 2 بود.

با وجود همین نام، World At War: Final Fronts کمپین خود را داشت و فاقد حالت چندنفره آنلاین و حالت زامبی بود که طرفداران World At War این موارد را دوست داشتند. بنابر این جای تعجب ندارد که این بازی نیز در دنیای بازیکنان کالاف دیوتی فراموش شود.

 

Call Of Duty: Roads to Victory

چند عنوان Call Of Duty وجود داشت که با سیستم‌های دستی سونی در دوران psp آزمایش کردند. یکی از آنها Call Of Duty: Roads to Victory بود. خارج از سری اصلی، این سری توسط Amaze Entertainment  توسعه داده شد و یک حالت داستانی را در طول جنگ جهانی دوم بوجود آورده بود که در آن بازیکنان می‌توانستند سطوح مبارزاتی را از متحدان مختلف تجربه کنند. سه کمپین آمریکایی، کانادایی و بریتانیایی در 14 سطح مختلف بازی.

 

Call Of Duty: Black Ops: Declassified

در مورد PSPها، اکتیویژن و سونی بار دیگر تلاش کردند تا با Call Of Duty: Black Ops: Declassified، یک عنوان انحصاری Call of Duty که در تایم لاین Treyarch قرار دارد، این دومین بازی قابل حمل Call of Duty بود که وارد بازار شد و بار دیگر کم رنگ شد، به خصوص زمانی که سال 2012 شاهد یک دوره تعیین کننده در بازار کنسول‌ها برای بازی های کالاف دیوتی با امثال Black Ops 2 بودیم.

Black Ops: Declassified سعی کرد با حالت‌های بازی چند نفره و نوع بقا، یک تجربه قابل حمل کالاف را برای بازیکنان فراهم کند، اما از بین بردن هویت و مکانیک های معروف دسترسی و ورود به آن را سخت می‌کرد.

 

Call Of Duty (2003)

نسخه اصلی Call Of Duty که در سال 2003 منتشر شد، احتمالا فراموش نشدنی‌ترین تجربه است. این به معنای بی‌اعتبار کردن بازی یا تیمی نیست که روی آن کار کرده است، زیرا بدون Call Of Duty سال 2003، این مجموعه مانند امروز در فرهنگ پاپ وجود نداشت. تنها دلیل فراموش شدن Call Of Duty اصلی به خاطر بازار بیش از حد اشباع این فرنچایز با یک بازی جدید است که هر ساله برای رقابت بهتر با بهترین بازی‌های FPS منتشر شده می‌شود.

با در نظر گرفتن نسخه اصلی Call Of Duty، بازیکنان می‌توانند ببینند این سری از کجا آمده است و چه چیزی الهام بخش آن بوده است. خیلی خوب است که مقداری در زمان به عقب برگردیم و کلاسیک‌ها را ببینیم و در کمپین و مبارزاتی که Call Of Duty را به یکی از معروف ترین فرانچیزهای بازی در تمام دنیا تبدیل کرد فرو رویم و حس بهتری از توسعه این بازی داشته باشیم.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.