AD

نقد و بررسی بازی ناشتایی ؛ بازی کارتی

0 465

نقد و بررسی بازی ناشتایی را به صورت کامل در این مقاله بخوانید تا به صورت اطلاعات لازم را در مورد این بازی به دست آورید. اگرچه بازی های ویدیویی و آنلاین امروزه جولان می دهند و صدها میلیون کاربر از سراسر جهان را سرگرم کرده اند اما بازی های دیگر همچون بازی های کارتی نیز در سال های اخیر توانسته اند با استقبالی حیرت آور مواجه شوند.

بازی ناشتایی به عنوان یکی از بازی های کارتی و فکری شناخته می شود که می تواند مدت زمان زیادی باعث سرگرمی گیمرها شود. در ادامه مطلب به معرفی بازی، بررسی ویژگی ها و نقد نقاط ضعف و قوت بازی ناشتایی خواهیم پرداخت. همچنین شما می توانید به مراجعه به بخش اخبار بازی در سایت ایموجو می توانید به جدیدترین و تازه ترین اخبار بازی جهان دسترسی پیدا کنید.

معرفی بازی ناشتایی

این بازی را می توان یک کپی از بازی سوشی گو (Sushi Go) دانست که در سال 2013 توسط Phil Walker-Harding ساخته و منتشر شد.  این بازی چند نفره در سبک بازی های فکری، کارتی، حافظه ای و آموزشی دسته بندی می شود. بازی دارای تعداد 108 کارت است که برای اقشار مختلف مانند کودکان، نوجوانان و حتی بزرگسالان مناسب می باشد. بازی به این شیوه است که هر بازیکنی که صبحانه ای پر و پیمان تری بخورد برنده بازی خواهد بود. هر کدام از 108 کارت بازی دارای امتیاز خاصی هستند و بازیکنان باید تصمیم بگیرند که کدام کارت و خوراکی را انتخاب کنند.

بازی ناشتایی مانند تمام بازی های کارتی می تواند فواید و کاربردهای زیادی داشته باشد. از مهم ترین فایده ها و اثرات این بازی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مدت زمان بازی کمتر از یک ساعت است و بازیکنان می توانند انگیزه و انرژی بالایی برای تکرار چندین باره بازی داشته باشند.
  • با انجام بازی سرعت عمل بازیکنان افزایش پیدا خواهد کرد.
  • بازیکن می تواند سطح تفکر استراتژیک خودش را ارتقا دهد.
  • تعداد 2 تا 5 بازیکن می توانند بازی را انجام دهند و از آن لذت ببرند.

در ادامه با در سایت رسانه بازی موبایل ایموجو همراه باشید تا بیشتر با این بازی و یژگی های آن آشنا شوید.

معرفی بازی ناشتایی

نقد و بررسی جوانب مختلف بازی ناشتایی

همانطور که گفته شد بازی ناشتایی دارای کاربردها و فواید مختلفی است و می تواند گیمرها را مدت زمان زیادی سرگرم کند. بازی دارای یک تصویر سازی مناسب برای رده های سنی کودک و نوجوان است و می تواند در محاسبات ریاضی، یادگیری سریع، قدرت تفکر و … کمک زیادی به بازیکنان بکند. می توان گفت بازی ناشتایی بهترین حالت ایرانیزه شده بازی سوشی گو است و توانسته به بهترین شکل و کیفیت هدف بازی را به مخاطب القا کند. بازی همانند نسخه خارجی خود از مکانیسم Card Drafting یا همان بده بغلی استفاده می کند و فقط تم بازی از خوردن غذاهایی مانند سوشی و ماهی به خوردن صبحانه (بربری، عسل و خامه و…) تغییر کرده است.

هر دست از بازی ناشتایی شامل سه دور است و در هر دور تعدادی کارت بین بازیکنان تقسیم می شود. هر بازیکن کارت های خودش را مشاهده می کند و یکی از آنها را انتخاب می کند. سپس همه بازیکنان کارت ها را رو می کنند و سپس کارت های باقی مانده را به بازیکن سمت چپ می دهند. این روند ادامه پیدا می کند و در نهایت امتیازات هر بازیکن محاسبه می شود و هر بازیکنی که امتیاز بیشتری کسب کرده باشد برنده بازی خواهد بود. کارت شیر در آخر بازی می تواند یک امتیاز ویژه برای بازیکنان باشد و هر بازیکنی که کارت شیر بیشتری داشته باشد شانس بیشتری برای برنده شدن دارد.

همچنین بخوانید: نقد و بررسی بازی لوتوس (Lotus)، بازی فکری

 نقد بازی ناشتایی: نقاط قوت بازی ناشتایی

  • همانطور که گفته شد این بازی نسخه کپی شده از بازی سوشی گو است بنابراین خلاقیت و ایده های بسیاری زیادی در آن به کار رفته است و می تواند هیجان و لذت بسیار زیادی را به بازیکنان بدهد.
  • این بازی یک بازی چند نفره است و افراد می توانند تا تعداد 5 نفر از آن لذت ببرند.
  • بازی دارای جنبه فان بسیار خوبی است می توان گفت گیم پلی بسیار خوبی دارد و بازیکنان می توانند به راحتی و با سرعت بازی را شروع کرده و مدت زمان زیادی را سرگرم باشند.
  • اگرچه بازی برای رده های سنی 8 تا 20 سال طراحی شده است اما سایر افراد با سن و سال های بیشتر نیز می توانند از آن لذت ببرند. حتی کودکان خردسال نیز می توانند به راحتی از بازی لذت ببرند و والدین نیز هیچگونه نگرانی در مورد بلعیدن کارت ها توسط کودکان نخواهند داشت.
  • با توجه به آنکه بازی بیشتر برای رده های سنی کودکان و نوجوانان طراحی شده است، می تواند بازی با اعداد و سایر آموزش ها را به خوبی به بازیکنان منتقل کند.
  • اگرچه بازی برگرفته از نسخه خارجی می باشد اما از نظر نوآوری و خلاقیت می تواند نمره بسیار خوبی دریافت کند. همچنین می توان از آن به عنوان یک وسیله آموزشی بسیار عالی برای کودکان استفاده کرد.
  • در مقایسه با نسخه های خارجی دارای قیمت بسیار خوب و مناسبی است و کیفیت برابری را نیز به نمایش می گذارد.
  • از آنجایی که بازی بیشتر بر اساس شانس است بنابراین هیچ اهمیت ندارد که بازیکنان حریف در چه رده سنی هستند و تمام بازیکنان شانس یکسانی برای برنده شدن دارند.

 نقاط قوت بازی ناشتایی

نقد بازی ناشتایی: نقاط ضعف بازی Nashtaii

اگرچه بازی ناشتایی دارای نقاط قوت بسیار زیادی است و به صورت کلی نمره بسیار خوبی از منتقدان خود دریافت می کند اما این بازی مانند تمام بازی های دیگر نقاط ضعفی نیز دارد که مهم ترین آنها به شرح زیر هستند:

  • اگرچه بازی به صورت چند نفره طراحی شده است اما نمی تواند در حالت دو نفره جذابیت و لذت ویژه ای داشته باشد و بیشتر در تعداد نفرات بیشتر جذاب است
  • بسیاری از منتقدان و بازیکنان به این بازی نقدهایی وارد می کنند که مهم ترین آنها عدم کیفیت بالای کارت های بازی است. کارت ها از ضخامت کمی برخوردار هستند و تصاویر آنها نیز کیفیت بالایی ندارد.
  • از دیگر ایراداتی که به بازی وارد شده است این است که سازندگان بازی (گروه تولید نهالک) هیچ اشاره ای به الگو برداری از بازی سوشی گو بر روی جعبه بازی نکرده اند تا مخاطبان بیشتر با سبک بازی آشنا شوند.
  • اصلی ترین ایرادی که به این بازی وارد شده است عدم شرینک مناسب است که خریداران هنگام خرید احساس خوشایندی به محصول ندارند و احساس می کنند قبلا از آن استفاده شده و یک محصول دست دوم را خریداری کرده اند.
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.