AD

نحوه استریم کردن در توییچ

0 127

وب‌سایت توییچ یا Twitch این امکان را برای کاربران خود به وجود آورده است که با استفاده از خدمات و سرویس آنلاین به پخش زنده از خود و فعالیت‌هایشان برای مخاطبان خود بپردازند. کاربران از سرتاسر دنیا می‌توانند علاوه بر ارتباط با مخاطبان خود آن‌ها را به تماشای محتوای ارائه شده به صورت زنده دعوت کنند.

بیشتر استفاده از برنامه‌های استریمینگ برای اجرای گیم‌ها به صورت زنده، ارتباط و گفتگو با مخاطبان و سایر مسائل مرتبط با آن است. اما نحوه استریم کردن در توییچ چگونه است و چه کارهایی می‌توان در آن انجام داد؟ برای پاسخ به این سوالات و دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.

آشنایی بیشتر با توییچ

همان‌طور که بیان شد، توییچ برنامه‌ای آنلاین است که با کمک آن کاربران می‌توانند به استریم کردن محتواهای خود و ارتباط با مخاطبان به صورت زنده بپردازند. در حال حاضر این سایت 3.8 میلیون کاربر فعال دارد که به طور میانگین روزانه حدود 15 میلیون بازدید از آن انجام می‌شود. با توجه به این ارقام و آمار و همچنین افزایش روزافزون تعداد گیمرها، می‌توان گفت توییچ ابزار و منبع درآمد مهمی برای بسیاری از کاربران خود است.

امکان فوق‌العاده‌ای که توییچ برای کاربران ایجاد کرده است این است که شما می‌توانید با توجه به علاقه و تمایل خود محتواهای مختلفی را یافته و به صورت رایگان از آن‌ها بهره ببرید. اگرچه استفاده‌ی درست از این وبسایت و بهره بردن از امکانات و خدمات بی‌نظیر آن می‌تواند هزینه‌بر باشد، اما برای کاربری عادی، نیازی به پرداخت هزینه نخواهید داشت.

استریم کردن چیست؟

استریم به محتواهایی همچون صوت یا ویدیو که در لحظه ضبط می‌شوند و بر روی سایت قرار می‌گیرند گفته می‌شود. در واقع مخاطب بدون نیاز به دانلود محتوا، می‌تواند به صورت زنده آن چه شما ارائه می‌کنید را دریافت کند. داده‌ها در این روش از سرور به دستگاه گیرنده فرستاده می‌شوند و کاربر امکان مشاهده‌ی آن چه انتقال یافته است را خواهد داشت.

یک کامپیوتر و دسترسی به شبکه‌ی اینترنت مناسب و پایدار از حداقل نیازهای استریم کردن هستند تا بتوانید محتوای خود را در توییچ به اشتراک بگذارید و یا از محتواهای افراد دیگر بهره‌مند شوید.

اگرچه استریم کردن تجهیزات متنوعی دارد تا استریمر بتواند محتواهای خلاقانه و با کیفیت‌تری بسازد، اما اگر با محدودیت در بودجه مواجه هستید، بدون این تجهیزات نیز می‌توانید به استریم کردن در توییچ بپردازید.

برای استریم کردن در توییچ چه باید کرد؟

پیش از هر چیز لازم است که شما در این سایت یک اکانت برای خود بسازید. در ابتدا بهتر است به سایت اصلی توییچ مراجعه کرده و در صفحه اول روی دکمه Sign Up کلیک کنید. سپس درست مانند ساخت ایمیل، باید اطلاعات خواسته شده را وارد کنید. دقت داشته باشید تا اطلاعات خود را به درستی وارد کنید، زیرا در صورت فراموش کردن رمز اکانت و یا هک شدن آن با استفاده از اطلاعات ثبت نام می‌توان اکانت را بازیابی کرد.

پس از ساخت حساب موفق در این سایت، حالا برای ادامه نیاز به نرم‌افزاری دارید تا بتوانید به کمک آن به استریم کردن بپردازید. اگرچه برنامه‌های متعددی برای استریم کردن با کامپیوتر و کنسول بازی ارائه شده‌اند، ما در این مقاله قصد داریم تا برنامه OBS را معرفی کنیم.

استریم کردن در توییچ

معرفی نرم‌افزار OBS studio

این برنامه که با نام کامل Open Broadcaster Software ساخته شده است، برای استفاده کاربران مختلفی از جمله گیمرها، طراحان نرم‌افزار، هنرمندان و حتی افراد تازه کار طراحی شده است. سازگاری بالای آن برای استریم کردن در توییچ برای ویندوز، مک و لینوکس کاملا مناسب است و استفاده از خدمات آن رایگان می‌باشد. برنامه‌های مشابه دیگری نیز ساخته شده‌اند که چنین کاربردی دارند. شما با توجه به نوع نیاز و سلیقه‌ی خود می‌توانید هر یک را انتخاب کرده و روی سیستم خود نصب نمایید.

پس از دانلود و نصب نسخه‌ی مناسب برای سیستم خود، برنامه را اجرا کنید. با باز شدن آن صفحه‌ای را مشاهده می‌کنید که می‌توانید با کمک آن‌ها استریم خود را آغاز کرده و مدیریت کنید. امکان شخصی‌سازی در این برنامه برای هر کاربر با توجه به نوع کاربرد آن وجود دارد.

صفحه نمایش در بالا و چهار کادر تنظیم در زیر آن قرار گرفته است. در کادر سمت راست می‌توانید مدیریت استریم کردن، آغاز، پایان و ضبط کردن را انجام دهید. در کادر کناری امکان اجرای مدیا و انیمیشن‌های مختلف برای تغییر نمایش مهیا شده است. کادرهای دیگر برای تنظیمات دقیق‌تر همچون کنترل ورودی و خروجی صدا، منابع، صحنه‌ها، دوربین و موارد دیگر است.

نحوه اتصال اکانت توییچ به نرم‌افزار OBS

حالا شما تمامی پیش‌نیازهای لازم برای استریم کردن را در اختیار دارید. برای این کار لازم است تا اکانت خود را که در سایت توییچ ساخته‌اید، در نرم‌افزار OBS وارد نمایید. کافی است در برنامه OBS روی File کلیک کنید و از لیست باز شده روی Setting بزنید. حالا از گزینه‌های سمت چپ Stream را انتخاب نمایید. در این زمان نام کاربری و رمز عبور اکانت تایید شده از سایت توییچ خود را، در قسمت‌های خواسته شده وارد کنید تا امکان استریم کردن در توییچ برای شما مهیا شود. اگر در سایت استریم دیگری نیز اکانت داشته باشید، با وارد کردن اطلاعات حساب خود می‌توانید با برنامه OBS آن‌ها را باز نمایید.

این امکان برای شما وجود دارد تا با وارد کردن اطلاعات سایر شبکه‌های اجتماعی خود از جمله یوتوب، فیسبوک، توییتر و غیره در بخش Service محتواهای خود را در این برنامه‌ها نیز به اشتراک بگذارید.

استریم کردن در توییچچگونگی استفاده از تجهیزات استریمینگ

در صورتی که تجهیزات مرتبط با استریمینگ دارید، لازم است پس از اتصال آن‌ها از نظر سخت‌افزاری به دستگاه، آن‌ها را توسط برنامه OBS نیز تایید کنید. برای این کار به قسمت تنظیمات بروید و روی آن کلیک کنید. حالا در لیست ارائه شده، با توجه به نوع تجهیزات، روی گزینه‌های مرتبط Audio یا Video کلیک کنید. امکان ثبت ورودی و خروجی صدا و تصویر در این قسمت وجود دارد. همچنین می‌توانید با تعریف دکمه‌های میانبر برای خود، استفاده از این برنامه را حین استریم کردن، دلچسب‌تر نمایید.

با شخصی‌سازی مورد نظر خود، حالا فضایی در اختیار دارید تا با خیال راحت محتواهای خود را با مخاطبانتان به اشتراک بگذارید و از استریم کردن لذت ببرید.

جمع‌بندی و سخن آخر

در این مقاله که با عنوان «نحوه استریم کردن در توییچ» خدمت شما عزیزان ارائه شد، به معرفی و بررسی سایت توییچ و برنامه OBS جهت انجام استریم پرداختیم. توییچ یک سرویس آنلاین است که کاربران مختلف از سراسر دنیا می‌توانند در آن به استریم کردن محتواهای مختلف خود بپردازند. اما این سایت برای استریم کردن نیاز به نرم‌افزارهایی دارد که ما در این مقاله نرم‌افزار رایگان و خوش ساخت OBS را معرفی کردیم.

با استفاده از این نرم‌افزار حتی اگر کاربر حرفه‌ای نباشید هم به سادگی پس از ساخت اکانت در سایت توییچ و نصب OBS می‌توانید استریم کردن را آغاز نمایید. نیازی به نگرانی نیست، کم کم یاد می‌گیرید که چگونه در این مسیر حرفه‌ای شوید. فقط کافی است شروع کنید.

همچنین بخوانید: راهنمای انتخاب بهترین میکروفون ‌ها برای استریم و گیمینگ

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.