AD

5 دلیل برتری گوشی های تاشو نسبت به گوشی های گیمینگ برای بازی

5 دلیل برتری گوشی های تاشو نسبت به گوشی های گیمینگ برای بازی
0 39

در این مقاله به 5 دلیل برتری گوشی های تاشو نسبت به گوشی های گیمینگ برای بازی اشاره می شود. پس در ادامه با ما همراه باشید تا بتوانید تصمیم بهترین برای خرید یک گوشی گیمینگ بگیرید. همچنین ما در مقاله‌ای به معرفی بهترین گوشی‌های گیمینگ اندرویندی پرداخته ایم که می توانید با آنها آشنا شوید.

چرا گوشی های هوشمند تاشو از گوشی‌های گیمینگ بهتر هستند؟

گوشی‌های هوشمند گیمینگ به شما این امکان را می‌دهند تا بازی‌های مورد علاقه خود را به راحتی انجام دهید، اما بعضی افراد استدلال می‌کنند که پرچمداران استاندارد سطح بالا و به‌ویژه گوشی‌های هوشمند تاشو، حتی ممکن است عملکرد بهتری نسبت به اسمارت فون‌های گیمینگ داشته باشند. با وجود اینکه دستگاه‌های بازی معمولاً با نرم‌افزاری از قبل بارگذاری شده تجربه بهتری به شما ارائه می‌دهند، از طرفی نمی‌توانی میزان لذتی را که از بازی در نمایشگر بزرگ دریافت می شود را نادیده گرفت.

دستگاه‌هایی مانند OnePlus Open به شما این امکان را می‌دهند بدون هیچ محدودیتی بازی کنید و به لطف جدیدترین سخت‌افزار و چیپ‌ست، به اندازه اکثر دستگاه‌های مدرن گیمینگ قدرتمند هستند.

 

بزرگ کردن صفحه نمایش در گوشی‌های تاشو

تلفن‌های گیمینگ اغلب با نمایشگرهای بزرگ، بین 6.7 تا 6.8 اینچ عرضه می‌شوند. این صفحه نمایش نسبتاً بزرگ، بدون شک بازی‌ها را جذاب‌تر می سازد و بازی کردن با آن‌ها را آسان‌تر می‌کند. با این حال، با توجه به اینکه صفحه نمایش اصلی Galaxy Z Fold 5 به 7.6 اینچ می رسد، خواهید دید که می تواند تفاوت عمده‌ای در نحوه اجرای بازی‌ها داشته باشد.

اگر از گوشی‌های گیمینگ استفاده کرده باشید، می‌دانید که آنها سریع و ریسپانسیو هستند و یک تجربه گیمینگ عالی ارائه می‌دهند. اما کسی که تجربه بازی در گلکسی زد فولد 4 را داشته باشد، نمی‌تواند زیاد با گوشی‌های گیمینگ بازی کند.

صفحه نمایش بزرگ تفاوت زیادی در نحوه بازی و لذت بردن از بازی ایجاد می‌کند. وقتی عادت کردید که برای دیدن دکمه‌ها، آمار و موقعیت‌های مختلف هم تیمی‌هایتان مجبور نباشید چشم‌هایتان را ریز کنید، دیگر راه برگشتی وجود ندارد.

 

عملکرد گوشی های تاشو بهتر از گوشی‌های گیمینگ است

گوشی های هوشمند به جای 144 هرتز، با نرخ تازه سازی 120 هرتز عملکرد خوبی ارائه می‌دهند. نرخ به روز رسانی 144 هرتز در گوشی های هوشمند چندان مفید نیست و اکثر کاربران به سختی متوجه تفاوت بین 144 هرتز و 120 هرتز خواهند شد. علاوه بر این، بیشتر بازی‌ها فقط از 60 هرتز تا 120 هرتز نرخ تازه سازی و فریم در ثانیه پشتیبانی می‌کنند. مگر اینکه شما یک بازیکن رقابتی حرفه ای باشید و به بالاترین نرخ تازه سازی نیاز داشته باشید.

درست است که نرخ تازه سازی هرچه بیشتر باشد بهتر است، اما در این مورد، نرخ تازه سازی استاندارد به اندازه کافی خوب عمل می‌کند و شما از هر بازی لذت خواهید برد.

 

گوشی های تاشو دوربین بهتری نسبت به گوشی های گیمینگ دارند

گوشی های هوشمند گیمینگ به دوربین عالی و کیفیت بالای عکس شناخته شده نیستند. بیشتر اوقات، عکس‌هایی که توسط آنها گرفته می‌شوند قبل از به اشتراک گذاشتن در رسانه‌های اجتماعی نیاز به کمی اصلاح دارند. آنها معادل گوشی‌های هوشمند پرچمدار نیستند، البته لازم به ذکر است که دستگاه‌های گیمینگ مانند Nubia Redmagic 9 Pro نیز قیمت کمتری نسبت به گوشی‌های پرچمداری مانند Galaxy S24 Plus یا Galaxy S24 Ultra دارند.

این بدان معنا نیست که تاشوها نیز بسیار بهتر هستند. اما آنها کیفیتی را که شما از دستگاهی با قیمت بیش از 1500 دلار انتظار دارید ارائه نمی‌دهند و در مقایسه با دستگاههای رده بالای پرچمدارکه بیشتر آنها با قیمت بین 1000 تا 1300 دلار در دسترس هستند، فاقد کیفیت هستند. ولی عکس‌های گرفته شده با دستگاه‌های تاشو به اندازه کافی خوب هستند و نسبت به گوشی‌های گیمینگ نیاز کمی به اصلاح دارند.

 

پشتیبانی و بروزرسانی بهتر گوشی های تاشو

مشکل گوشی‌های گیمینگ این است که آنها با جدیدترین سخت‌افزار و نرم‌افزار ساخته شده‌اند و برای مدت طولانی به‌روزرسانی نمی‌شوند. اکثر دستگاه‌های گیمینگ ۲ تا ۳ سال به‌روزرسانی‌های سیستم‌عامل را دریافت می‌کنند و پچ های امنیتی معمولاً هر سه ماه یکبار برنامه‌ریزی می‌شوند.

با توجه به اهمیت امنیت و جدیدترین ویژگی‌ها در سیستم‌عامل‌ها، خرید دستگاهی که به‌روزرسانی‌های به موقع دریافت می‌کند، ضروری است. برای رسیدن به این هدف و دور ماندن از ضررهای ناشی از عدم پشتیبانی به لحاظ ارائه به روزرسانی‌های مداوم، با یک برند معتبرتر همراه شوید و دستگاهی را انتخاب کنید که می‌دانید این اصول را رعایت می‌کنند.

 

عملکرد بهتر گوشی های تاشو در برابر رطوبت و گرد و خاک

دستگاه هایی مانند Samsung Galaxy Z Fold 5 و Google Pixel Fold دارای رتبه IPX8 هستند که به این معنی است که می توانند مقادیر کمی آب را تحمل کنند. آنها را می توان تا عمق 1.5 متری به مدت 30 دقیقه در آب تمیز غوطه ور کرد و در این شرایط تلفن باید بدون مشکل کار کند. البته ما انجام این کار را توصیه نمی‌کنیم، اما ذکر این مورد به شما این دلگرمی را می دهد که بدانید اگر زمانی مقداری نوشیدنی روی گوشی ریخت، مشکلی پیش نمی آید و گوشی کار می کند.

البته، همه تاشوها یکسان ایجاد نیستند. دستگاه‌هایی مانند OnePlus Open فقط دارای گواهی IPX4 هستند، به این معنی که نمی‌توانند در آب غوطه‌ور شوند و فقط می‌توانند در برابر پاشیدن آب مانند باران مقاومت کنند. برخی از دستگاه ها به طور کامل فاقد این تائیدیه هستند، که خریدن این گوشی ها ریسک بالایی را به همراه دارد.

در مقایسه، اکثر گوشی‌های گیمینگ فاقد هر نوع محافظت از نفوذ رطوبت هستند. گوشی‌هایی مانند Redmagic 9 Pro فاقد گواهینامه رسمی هستند و با توجه به دریچه پشتی برای فن، بعید است که در مبارزه با مایعات یا گرد و غبار دوام بیاورند. خوشبختانه، دستگاه‌های دارای این گواهینامه به تدریج در حال افزایش هستند و تلفن‌هایی مانند Asus ROG Phone 8 Pro اکنون دارای گواهی IP68 هستند، به این معنی که نه تنها می‌توان آن را در آب غوطه ور کرد، بلکه این گوشی می‌تواند از ورود گرد و غبار به دستگاه و ایجاد آسیب نیز محافظت کند.

منبع: androidpolice

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.