AD

راهنمای انتخاب بهترین میکروفون ‌ها برای استریم و گیمینگ

16 1,294

بهترین میکروفون ‌ها برای استریم، همواره موضوع قابل تامل برای استریمر‌ها بوده است. در تمام فرایند استریم که طرفداران زیادی دارد، می‌توان گفت که کیفیت و وضوح صدا دقیقا به اندازه کیفیت و وضوح تصویر مهم است و باید برای تهیه میکروفون، حساسیت زیادی به خرج داد. با توجه به اینکه در حال حاضر استریمینگ تبدیل به یک شغل و تقریبا یک صنعت شده است، تجهیزات مخصوص برای این کار ساخته و به بازار ارائه شده‌اند و از همین رو، میکروفون‌های مخصوص استریم وجود . اما در این بین ممکن است میکروفون‌های متفرقه‌ای نیز وجود داشته باشند که برای استریم مناسب باشند.

همین تنوع در انواع معمولا باعث سردرگمی افراد در هنگام خرید میکروفون برای استریم می‌شود و از همین رو در ادامه این نوشته از ایموجو، قصد داریم تا به صورت کامل به بررسی بهترین میکروفون ‌ها برای استریم بپردازیم؛ پس تا انتها با ما همراه باشید.

 

نکات مهم در انتخاب و خرید میکروفون برای استریم

نکات مهم در خرید میکروفون برای استریم

پیش از بررسی بهترین میکروفون‌های استریمینگ، بهتر است قدری در این باره صحبت کنیم که اصلا یک میکروفون مناسب برای استریم چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟ میکروفون‌های استریمینگ از نظر ساختاری تفاوتی با میکروفون‌های عادی ندارند و تنها از نظر کیفی در مواردی مانند حساسیت و وضوح صدا قدری بهینه‌تر عمل می‌کنند. برخی از مهم‌ترین ویژگی‌های بهترین میکروفون ‌ها برای استریم، به شرح زیر هستند:

 

دارا بودن پاپ فیلتر

پاپ فیلتر (Pop filter) یا پاپ شیلد (Pop shield)، از مهم‌ترین عناصر در یک سیستم ضبط صدا برای هر کاربردی است و خصوصا در ضبط صدای زنده در فرایند استریم بسیار اهمیت دارد. وظیفه این فیلتر در واقع محافظت از صدا در برابر صداهای اضافه و صدای محیط است. پاپ فیلتر باعث افزایش وضوح صدا شده و می‌تواند به شکلی موثر صداهای اضافه محیط را بدون نیاز به هیچ نوع تنظیمات نرم افزاری ازبین ببرد و این موضوع در استریم‌های زنده که امکان ادیت صدا در آنها وجود ندارد، بسیار مهم است.

 

روش اتصال

شاید با خود فکر کنید که روش اتصال میکروفون‌ها تاثیر خاصی بر روی عملکرد فنی آنها ندارد؛ اما کاملا در اشتباه هستید! میکروفون‌های عادی را می‌توان از طریق رابط AUX به صورت مستقیم به کامپیوتر متصل کرد اما این روش آنالوگ بسیار نویز‌پذیر بوده و امکان دریافت نویز محیط در آن بالا است و بنابراین باید از روش‌های دیگری استفاده کرد. روش‌های معمول اتصال در بهترین میکروفون ‌ها برای استریم، رابط USB و XLR هستند که تفاوت‌های بسیاری با هم دارند.

به صورت کلی می‌توان گفت که میکروفن‌های XLR بهترین میکروفون ‌ها برای استریم هستند و عمری طولانی‌تر، عملکردی بهتر و صد البته قیمتی بسیار بالا‌تر از میکروفون‌های USB دارند. نکته لازم توجه برای میکروفن‌های XLR این است که این میکروفون‌ها توانایی اتصال مستقیم به کامپیوتر را نداشته و برای اتصال آنها باید از رابط‌های صوتی استفاده کنید؛ اما میکروفون‌های USB را به سادگی و بدون رابط می‌توان به کامپیوتر متصل کرد.

 

الگوی قطبی دو طرفه

میکروفون‌های دارای الگوی قطبی دو طرفه را با نام میکروفون‌های دو طرفه می‌شناسند. این میکروفون‌ها توانایی ضبط صدا از دو سمت جلو و عقب را دارند. این ویژگی برای میکروفون‌های استریمینگ الزامی نیست و معمولا در استریم‌های چند نفره یا مصاحبه محور بیشتر کاربرد دارد اما به هر جهت، یکی از فاکتورهایی است که باید آن را در نظر بگیرید.

 

الگوی قطبی کاردیود

در مقابل الگوی قطبی دو طرفه، الگوی قطبی کاردیود وجود دارد که تحت این الگو صداها تنها از سمت جلو ضبط می‌شوند. در ساختار این نوع از میکروفون‌ها، تلاش می‌شود تا هیچ گونه صدایی از محیط دریافت نشده و تنها صداهای در مجاورت  میکروفون و از فاصله نزدیک ضبط شوند و همین ویژگی میکروفون‌های کاردیود تبدیل به بهترین میکروفون ‌ها برای استریم کرده است. مدل‌های قدرتمند این میکروفون حتی توانایی بلاک کردن صدای ناشی از کیبورد را نیز دارند و به همین واسطه می‌توان از این میکروفون‌ها علاوه بر استریم، برای ساخت پادکست نیز استفاده کرد. انواع میکروفون مناسب برای استریم در ادامه معرفی شده‌اند.

 

Razer Seiren Mini

Razer Seiren Mini

هر محصولی که توسط برند ریزر به تولید برسد، قطعا برای گیم و استریم بهینه‌سازی شده! یک میکروفن ساده رومیزی با قیمت مناسب و کارایی درخور! طبیعتا نباید از یک میکروفون 1 تا 3 میلیون تومانی انتظار فعالیت خیلی قوی‌ای داشته باشید اما به شما اطمینان می‌دهم که این مورد، از بهترین میکروفون ‌ها برای استریم در این رنج قیمتی است. از ویژگی مهم Razer Seiren Mini، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • نوع اتصال: USB
  • الگوی قطبی: سوپر کاردیود
  • پاسخ فرکانسی: 20 تا 40 کیلوهرتز
  • :Recording sample rate 48 کیلوهرتز

این میکروفون از حداقل‌ها برخوردار است و می‌تواند نیازهای شما را تا حد مناسبی تامین کند و در عین تعجب، کیفیت صدای عالی‌ای نیز دارد و برای استریمرهای تازه کار به شدت توصیه می‌شود.

 

Blue Snowball iCE

Blue Snowball iCE

یک میکروفون اقتصادی دیگر که با توجه به ویژگی‌های خود می‌تواند جزو بهترین میکروفون ‌ها برای استریم قرار بگیرد. این میکروفون دارای ظاهر خاص و جالب است و عملکرد فنی مناسبی نیز دارد. مهم‌ترین ویژگی‌های Blue Snowball iCE عبارت‌اند از:

  • اتصال USB
  • الگوی قطبی: کاردیود
  • پاسخ فرکانسی 18 تا 40 کیلوهرتز
  • :Recording sample rate1 کیلو هرتز

این میکروفون دارای مزایای زیادی است اما در مقابل، برای فرایندهایی که نیاز است خیلی دور یا خیلی نزدیک به میکروفون باشید، مناسب نیست؛ بلکه باید در فاصله‌ای مناسب که با آزمون خطا باید به دست بیاورید پشت این میکروفون بنشینید.

 

Razer Seiren X

Razer Seiren X

این محصول در رنج قیمتی زیر پنج میلیون (بین سه تا چهار میلیون تومان) قرار می‌گیرد و عملکردی مناسب دارد. این میکروفون دارای شفافیت صدای بسیار بالا است و ویژگی‌های آن را می‌توان به شکل زیر توصیف کرد:

  • نوع اتصال USB
  • الگوی قطبی: سوپر کاردیود
  • پاسخ فرکانسی: 20 کیلوهرتز
  • :Recording sample rate 48 کیلو هرتز

این میکروفون با هدف قابل حمل بودن بهینه شده و به همین واسطهT ابعادی کوچک و وزنی سبک دارد و در مقابل تمام مزایای خود متاسفانه نسبت به صداهای محیطی حساس بوده و تا حدود کمی آنها را ضبط می‌کندY اما از بسیاری جهات می‌توان آن‌را در بین بهترین میکروفون ‌ها برای استریم در رنج قیمتی خود قرار داد که مهم‌ترین مورد در این باره مقاومت و طول عمر بالای این میکروفون است.

 

 NT-USB Mini Rode

 NT-USB Mini Rode

کمتر علاقه‌مند به گیم و استریمی را می‌توان پیدا کرد که نام برند رود را نشنیده باشد! این میکروفون یکی از بهترین محصولات میان‌رده برند استرالیایی رود است که برای بسیاری از تولید کنندگان محتوا از جمله استریمر‌ها پیشنهاد می‌شود. این میکروفون را می‌توان در بین بهترین میکروفون ‌ها برای استریم در نظر گرفت چرا که وضوح صدای کم نقصی را در آن شاهد هستیم و با قیمت مناسب، یک محصول نیمه‌حرفه‌ای را در اختیار داریم. ویژگی‌های این میکروفون عبارت‌اند از:

  • نوع اتصال USB
  • الگوی قطبی: کاردیود
  • پاسخ فرکانسی: 20 کیلوهرتز
  • :Recording sample rate 48 کیلوهرتز

 

Audio Technica AT2005USB

Audio Technica AT2005USB

با دیدن ظاهر این میکروفون احتمالا به یاد برنامه‌های رادیویی خواهید افتاد! این میکروفون با شکل و شمایلی کلاسیک که برای برخی بسیار جذاب است و به نحوی بهینه‌سازی شده تا برای هر کاربردی، از وکال و ساخت پادکست گرفته تا استریم و هر کاربرد دیگری که در آن نیازمند میکروفون باشید، نیازهای شما را تامین کند. ویژگی‌های این میکروفون عبارت‌اند از:

  • الگوی قطبی: کاردیود
  • نوع اتصال XLR / USB
  • پاسخ فرکانسی: 50 کیلوهرتز
  • Recording sample rate1 کیلو هرتز

مهم‌ترین مزیت این میکروفون، قابلیت انتخاب نوع اتصال است؛ می‌توانید انتخاب کنید که دردسر‌های پروتکل XLR را به جان خریده و اتصال با دوام‌تری داشته باشید و یا به کیفیت کمتر راضی شده و از پروتکل USB استفاده کنید. این میکروفون ویژگی‌های مثبت زیادی دارد اما نمی‌توان آن را در بین بهترین میکروفون ‌ها برای استریم در دسته‌بندی میان‌رده در نظر گرفت و اگر قصد دارید برای Audio Technica AT2005USB هزینه کنید، می‌توانید با هزینه کمی بالاتر مورد مناسب‌تری را تهیه کنید.

 

Blue Yeti USB microphone

Blue Yeti USB microphone

قیمت این میکروفون بین 6 تا 9 میلیون تومان متغیر است و یکی از بهترین میکروفون ‌ها برای استریم برای افرادی به شمار می‌رود که قصد دارند خود را از فضای آماتور بودن خارج کنند. Blue Yeti USB microphone کیفیت صدای خیره کننده‌ای را به شما ارائه می‌دهد و برای استفاده عام در همه زمینه‌ها مناسب است. ویژگی‌های این میکروفون عبارت‌اند از:

  • نوع اتصال: USB
  • الگوی قطبی: دو جهته
  • پاسخ فرکانسی: 20 کیلوهرتز
  • Recording sample rate : 48 کیلو هرتز

 

Focusrite Scarlett 2I2 Studio

Focusrite Scarlett 2I2 Studio

بهتر است قدری وارد فضای حرفه ای‌ها شویم؛ این میکروفون یکی از بهترین میکروفون ‌ها برای استریم است که این موضوع را می‌توان از تشکیلات زیاد آن متوجه شد. این میکروفون در واقع یک پکیج استودیویی است و کاری نیست که نتوانید با آن انجام دهید؛ می‌توانید از طریق Focusrite Scarlett 2I2 Studio استریم کنید، وکال بگیرید، پادکست ضبط کنید و هر انتظار دیگری که از یک میکروفون داشته باشید را برآورده کنید. ویژگی‌های فنی این محصول به شرح زیر هستند:

  • الگوی قطبی: کاردیود
  • نوع اتصال: USB / C Type
  • پاسخ فرکانسی: 20 کیلوهرتز
  • Recording sample rate: 192 کیلوهرتز

این تشکیلات تنها مشکلی که دارد این است که سیستم نگه‌دارنده مناسبی همراه خود نداشته و اگر قصد ندارید به صورت زمینی و پایه‌دار از آن استفاده کنید، باید خودتان پایه میکروفون را تهیه کنید.

 

Shure SM7B

Shure SM7B

مورد قبلی نمی‌تواند راضی‌تان کند؟ بسیار خب، Shure SM7B در خدمت شما است! شرکت Shure از معتبر‌ترین کمپانی‌های تولید‌کننده میکروفون و ادوات صوتی است و این محصول را ساخته تا بتواند در رقابت بهترین میکروفون ‌ها برای استریم، اولین جایگاه را داشته باشد. تقریبا می‌توان گفت که هیچ ایرادی بر این محصول وارد نیست و کیفیت صدای آن قطعا شما را شگفت زده خواهد کرد و می‌توان گفت که تقریبا از اعمال ادیت برای تقویت صدا و حذف نویز بی‌نیاز خواهید بود. ویژگی‌های فنی این میکروفون عبارت‌اند از:

  • نوع اتصال: XLR
  • الگوی قطبی: کاردیود
  • پاسخ فرکانسی: 50 کیلوهرتز
  • :Recording sample rateکیلوهرتز

این محصول دارای پاپ فیلتر و سیستم ضد شوک داخلی است و نیازی نیست که از این افزونه‌های جانبی برای میکروفون خود استفاده کنید.

 

جمع بندی

در این نوشته پرداختیم به بهترین میکروفون ‌ها برای استریم؛ از ابتدایی‌ترین عنوان یعنی محصولی مانند Razer Seiren Mini تا حرفه‌ای‌ترین عناوین مانند Shure SM7B و Focusrite Scarlett 2I2 Studio را بررسی کردیم تنها با هدف ارائه اطلاعات مناسب برای استریمر‌های مبتدی و حرفه‌ای. همانطور که می‌دانید، بحث کیفیت صدا امروزه اهمیت زیادی پیدا کرده و در صورتی‌که پادکست‌ها یا استریم‌های شما از صدای با کیفیتی برخوردار نباشند، قطعا محتوای شما هم هر چند با ارزش، به خوبی مورد استقبال قرار نمی‌گیرد؛ بنابراین در خرید میکروفون یا سیستم ضبط صدای مد نظر خود دقت به خرج دهید.

در صورتی‌که شما گزینه‌های بهتری را می‌شناسید که جای آنها در لیست معرفی شده توسط ما خالی است، حتما در قسمت کامنت‌های emojo مطرح کنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

16 نظرات
  1. شکوهی می گوید

    سلام وقت بخیر پاپ فیلیتر 2 فیلتره هم خوبه ؟

    1. ادمین سایت می گوید

      سلام وقت بخیر بله جناب و این که این محصول قابلیت این رو داره که شما از فیلترهای این محصول به صورت مجزا و یا ترکیبی استفاده کنید

  2. جواهری می گوید

    سلام وقت بخیر میکروفونی که الگوی تمام جهت داره برای همه فضاها مناسبه ؟؟

    1. ادمین سایت می گوید

      سلام وقت بخیر این میکرفن ها به دریافت هر صدایی حساس هستن. اگر شما در فضای پر سر صدایی شروع به ظبط کنید نتیجه رضایت بخشی دریافت نمیکنید و ظبط بی کیفیتی خواهید داشت

  3. سروشی می گوید

    سلام وقتتون بخیر میکروفون cardioid برای ضبظ استودیویی و ویدیو های نقد مناسبه ؟

    1. ادمین سایت می گوید

      سلام وقت بخیر این میکروفن بالاترین میزان حساسیت رانسبت به صدایی که از سمت جلو می اید دارد .در نتیجه صدای محیط اطراف با شدت کمتری ضبط میشه و صدای پشت زمینه به خوبی حذف میشه و مناسبه

  4. اذری می گوید

    سلام راجب میکرفون Blue Snowball iCE برای همچی مناسبه ؟ و این که نیاز به تجهیزات جانبی نداره ؟

    1. ادمین سایت می گوید

      سلام وقت بخیر میکروفون بدون نیاز به تجهیزات جانبی و فقط از طریق اتصال Usb میتواند وکال و ساز … را با کیفیت استدیویی ضبط کند و برای تماس های اینترنتی و بازی های کامپیوتری مناسب است

  5. هما می گوید

    سلام برای استفاده شخصی ( جلسه ….) Razer Seiren X هم این مدل مناسب هست ؟

    1. ادمین سایت می گوید

      سلام وقتتون بخیر برای استریمر و تولید محتوا بسیار باکیفیته و همچنین اگر دنبال یک کار باکیفیت برای استفاده شخصی هستید که تنها برای ارتباطات روزانه باشد Razer Seiren X برای شما مناسب است.

  6. جعفری می گوید

    سلام وقت بخیر میکروفن یو اس بی مینی به گوشی هم متصل میشه ؟

    1. ادمین سایت می گوید

      سلام وقت بخیر این میکرفون قابلیت اتصال به گوشی همراه هوشمند را دارد

  7. اکبری می گوید

    سلام وقت بخیر کارت صدای خوب زیر 1 میلیون که ساز و وکال روهم خوب بگیره

    1. ادمین سایت می گوید

      سلام دوست عزیز این Steinberg UR22MKII گزینه مناسبیه

  8. جاهدی می گوید

    سلام Focusrite Scarlett 2i2 Studio Bundle با لپ تاپ هم قابل اجراست ؟؟؟

    1. ادمین سایت می گوید

      سلام وقت بخیر بله جناب

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.