AD

تولید باتری‌ با هوش مصنوعی

تولید باتری‌ با هوش مصنوعی
0 245

با همکاری بین مایکروسافت و Pacific Northwest National (PNNL) Laboratory تحقیقات و تولید باتری‌ با هوش مصنوعی آغاز خواهد شد.

پیشنهاد سردبیر: جدیدترین اخبار، آموزش و مقالات هوش مصنوعی در ایموجو

ممکن است فکر کنید که توسعه باتری به نوعی متوقف شده است، زیرا لیتیوم یون نوع ترجیحی باتری برای دستگاه های ما از زمان اولین اجرای تجاری آن در سال 1991 بوده است. اما می توان گفت تلاش برای جایگزینی باتری بهتر در حال انجام است که روند این تحقیقات اغلب آهسته به نظر می رسد. با این حال، این تحقیقات ممکن است تسریع شود، زیرا همکاری بین مایکروسافت و Pacific Northwest National (PNNL) Laboratory شروع شده و زمینه این همکاری تحقیق در مورد کاندیدهای جدید برای مواد باتری است و هوش مصنوعی در این تحقیقات نقش اصلی را بازی می کند.

با استفاده از پلتفرم Azure Quantum Elements مایکروسافت، محققان PNNL برای یافتن مواد باتری که از لیتیوم کمتری استفاده می‌کنند تحقیق کردند و قبل از اینکه نتایج را مرتب کنند تا مشخص شود کدام یک عملا به اندازه کافی پایدار است، 32 میلیون کاندید به دست آمد.

این داده ها به نوبه خود برای استنباط اینکه کدام یک در هدایت انرژی بهتر هستند و اینکه هر کاندید از نظر در دسترس بودن و هزینه اجرا چقدر کاربردی است، بررسی شدند.

تمام این مرتب‌سازی های دیتا توسط هوش مصنوعی انجام شد و 23 کاندید بالقوه به دست آمد که سیستم برای معرفی این تعداد تنها 80 ساعت زمان نیاز داشت، که در مقایسه با یک تیم انسانی برای مرتب‌سازی مقدار مشابهی از داده‌ها مدت زمان صرف شده بسیار کوتاه است. سپس PNNL توانست یکی از این کاندیدها را انتخاب کند و با آن یک باتری فعال تولید کند، با این امید که این الکترولیت حالت جامد جدید بتواند به باتری ای منجر شود که پایدارتر از باتری های لیتیوم یونی امروزی باشد، در حالی که در کل لیتیوم کمتری مصرف می کند.

با توجه به اینکه لیتیوم در حال حاضر تقاضای بالایی دارد و استخراج لیتیوم به دور از اهداف محافظت از محیط زیست است، این می‌تواند اولین قدم برای دور شدن کامل از این عنصر باشد.

با این حال، فراتر از این مفاهیم، سرعت بسیار زیادی که محققان توانستند این ماده جدید را کشف و پیاده‌سازی کنند، خیره‌کننده است، که بدون کمک هوش مصنوعی این کار امکان‌پذیر نخواهد بود.

این نشان می‌دهد که باتری‌ها و طراحی‌های باتری به صورت کارآمدتر ممکن است آن‌قدر که فکر می‌کردیم دور از انتظار و زمان بر نباشند و ممکن است به فناوری باتری جدیدی منجر شود که برخی از مشکلاتی که همه ما در مورد دستگاه‌های شارژی خود با آن مواجه هستیم را حل می‌کند.

در حالی که باتری‌های لیتیوم یون کنونی مطمئناً کاربردی هستند، اما می‌توانند کند شارژ شوند، از نظر انتقال نیرو نسبت به اندازه فیزیکی‌شان محدود باشند و ماندگاری محدودی داشته باشند که می توان برخی از این مسائل را با یافتن، توسعه و تکرار بر روی مواد جدید و روش‌های ساخت جدید از طریق استفاده از قدرت هوش مصنوعی حل کرد.

نتیجه کار را فقط زمان مشخص خواهد کرد، اما به نظر می رسد شروع بسیار امیدوارکننده ای باشد.

با اینکه امروزه هدستی که صدها ساعت عمر باتری را ارائه می دهد یا یک لپ تاپ بازی که می تواند بیش از چند ساعت بازی واقعی را تحمل کند، می تواند برای ما تاثیر گذار و ایده آل باشد اما این کارایی باتری در مقایسه با باتری هایی که در آینده نزدیک در دسترس قرار می گیرند، ممکن است کم باشد.

این ویژگی، در کنار برخی از پیشرفت‌ها در فناوری خورشیدی و روش‌های مشابه شارژ سازگار با محیط‌زیست، ممکن است به این معنی باشد که دستگاه‌های باتری‌دار ما ممکن است در آستانه یک رویداد انقلابی باشند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.