AD

طراحی لباس واقعیت مجازی توسط مهندسان سوئیسی برای درک بهتر دنیای متاورس

0 220

هشت دانشجوی مهندسی مکانیک در ETH زوریخ، مؤسسه فناوری فدرال سوئیس، در حال توسعه یک لباس وابسته به حس لامسه هستند که تمام بدن را می‌پوشاند و تجربه‌های مربوط به دنیای متاورس را فوق العاده تقویت می‌کند.

Maximilan Eberlein، سرپرست پروژه در ETH زوریخ گفت: Meta Suit اساساً لباسی است که با عضلات مصنوعی ساخته شده است و ما را قادر می‌سازد تا تعامل بیشتری با واقعیت مجازی داشته باشیم.

Eberlein افزود: ایده اصلی این بود که ماهیچه‌های مصنوعی جدیدی به نام Hasel (محرک‌های الکترواستاتیک خود ترمیم شونده هیدرولیکی تقویت شده) را در لباسی بگنجانیم تا تعامل بیشتری با واقعیت مجازی ایجاد کند.

فناوری جدید Hasel برای دستیابی به اهداف تیم حیاتی است. عضلات مصنوعی شبیه به عضلات انسان که بازخورد لمسی را به لباس ارسال می‌کنند تا پوشنده لباس بتواند محیط مجازی را احساس کند.

این فناوری چگونه کار می‌کند؟

ماهیچه‌ها با یک جریان الکتریکی کوچک منقبض و منبسط می‌شوند، درست مانند یک کیسه زیپ دار. بنابراین شما کیسه‌هایی دارید که با مایع خاصی پر شده‌اند و الکترودها را روی آنها اسپری می‌کنید و ولتاژی روی این الکترودها اعمال می‌کنید تا این ماهیچه‌ها به هم متصل شوند؛ این عمل منجر به انقباض عضله شود.

Meta Suit همچنین می‌تواند حرکات انسان را بدون استفاده از هیچ سیستم دوربینی ردیابی و نقشه برداری کند، روشی که این لباس به کار می‌برد proprioception نام دارد.

به گفته Eberlein اکثر دستگاه‌های واقعیت مجازی در حال حاضر از visual cue استفاده می‌کنند که گران هستند و در شرایط نوری ضعیف با حداکثر ظرفیت نیز کار نمی‌کنند. هدف دانشجویان ETH زوریخ مقابله با این محدودیت‌ها در فناوری فعلی بود.

در یک آزمایش، تیم یک واقعیت مجازی ایجاد کرده است که در آن بازیکن می‌تواند به پرنده اجازه دهد روی دستش فرود بیاید و با استفاده از عضلاتی که روی لباس منقبض می‌شوند، حضور پرنده روی دست خود را احساس کند.

مخترعان متقاعد شده‌اند که Meta Suit موارد استفاده بالقوه‌ای فراتر از VR دارد از جمله سیستم‌های ردیابی حرکت برای فیلم‌ها و انیمیشن‌ها و راه رفتن بیماران پارکینسونی.

جدیدترین اخبار دنیای فناوری در رسانه ایموجو

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.