AD

بازی The Day Before به دنبال نامی جدید

0 44

همه چیز برای The Day Beforeکه دومین بازی مورد علاقه در Steamاست، خیلی خوب پیش نرفت. پس از دو سال تأخیر عجیب و تقریباً حضور کم فوتیج این گیم‌پلی، همه چیز در استیم (و بقیه اینترنت) به دلیل اختلاف حق چاپ با سازنده اپلیکیشن تقویمی به نام TheDayBefore منهدم شد.  Fntasticاستودیوی توسعه دهنده این بازی قول بازگشت پیروزمندانه‌ای را داده است و به نظر می‌رسد که بازگشت این بازی واقعاً ممکن است اتفاق بیفتد البته با نامی دیگر.

اطلاعاتی وجود دارد مبنی بر اینکه شرکتی به نام MytonaFntastic  در 3 آگوست برای یک علامت تجاری برای نرم افزار بازی‌های رایانه‌ای به نام Dayworld درخواست داده است. هیچ چیزی در پرونده وجود ندارد که مشخصاً نشان دهد Dayworld به The Day Before  مرتبط است، اما با توجه به اینکه Fntastic قبلاً گفته بود که مشکلات مربوط به علامت تجاری آن توسط MytonaFntastic  رسیدگی می‌شود، این یک فرض منطقی است.

نکته مهم این است که Dayworld نام مجموعه‌ای از رمان‌ها (سه گانه و پیش درآمد) از نویسنده علمی تخیلی برنده جایزه هوگو فیلیپ خوزه فارمر است. Publisher Open Road Media هنوز هم این سه گانه را از طریق خرده فروشان دیجیتال مختلف برای فروش عرضه می‌کند و غیرقابل تصور نیست کهFntastic  با انتخاب این عنوان جدید دردسرهای بیشتری برای Fntastic ایجاد کند.

هیچ خبری رسمی از Fntastic در مورد تغییر نام احتمالی وجود ندارد و در تاریخ انتشار برنامه ریزی شده نیز به روز رسانی وجود ندارد. Fantastic در ژانویه، زمانی که The Day Before از Steam منتشر شد، گفت که تصمیم گرفته است راه اندازی را از 1 مارس تا 10 نوامبر به تعویق بیندازد و از آن زمان هیچ به روز رسانی نشده است.

اما 10 نوامبر دو ماه دیگر بیشتر زمان نمانده است، به این معنی که یا Fntastic تمام کارهای خود را به انجام رسانده و واقعاً کاری برای انجام دادن باقی نمی‌ماند جز اینکه یک نام جدید به آن اضافه شود، یا این که این رویه قرار است به همین صورت ادامه یابد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.