AD

برنامه زمانی نمایشگاه‌های گیمینگ در تابستان 2024

0 7

در فصل تابستان در داخل خانه خنک بمانید و مجموعه‌ای از شوکیس‌های بازی را که در طول برنامه زمانی نمایشگاه‌های گیمینگ در تابستان 2024 پخش می‌شوند تماشا کنید. در این مقاله ما هر شوکیسی را که در ماه‌های آینده رخ می‌دهد، تاریخ و زمان پخش و خلاصه‌ای از آنچه که لازم است بدانید، گرد هم آورده‌ایم.

لیست نمایشگاه‌های گیمینگ تابستان 2024

  • نمایشگاه OTK Games
  • نمایشگاه Guerilla Collective Online
  • نمایشگاه Access-Ability
  • Summer Game Fest
  • Day of the Devs
  • Wholesome Direct
  • Future Games Show
  • Xbox Games / [REDACTED] Direct
  • PC Gaming
  • شوکیس Ubisoft Forward
  • شوکیس Nintendo Direct
  • شوکیس Future of Play Direct
  • شوکیس Upload VR

4 ژوئن نمایشگاه OTK Games

  • زمان شروع: بعدا اعلام خواهد شد
  • نحوه تماشا: YouTube, Twitch

این رویداد که توسط استریمر محبوب Asmongold میزبانی می‌شود، صحنه‌ای برای بیش از 40 بازی فراهم می‌کند که شامل مصاحبه‌هایی با سازندگان این بازی‌ها است.

 

6 ژوئن نمایشگاه Guerilla Collective Online

  • زمان شروع: 10 a.m. PT/1 p.m. ET
  • نحوه تماشا: YouTube, Twitch

هر سال، Guerilla Collective  بستری را برای بازی‌های مستقل و AA فراهم می‌کند. این رویداد همچنین به عنوان یک چتر حمایتی برای سایر نمایشگاه‌هایی که در طول هفته برگزار می‌شود عمل می‌کند.

 

7 ژوئن نمایشگاه Access-Ability

  • زمان شروع: 8 a.m. PT/11 a.m. ET
  • نحوه تماشا: YouTube, Twitch

میزبان Laura Kate Dale اواخر پاییز تایید کرد که نمایشگاه تابستانی Access-Ability در ماه ژوئن برگزار خواهد شد. این رویداد عناوین و ویژگی‌های مبتنی بر دسترسی پذیری را که توسط توسعه‌دهندگان معلول ایجاد شده‌اند، برجسته می‌کند.

 

جشنواره تابستانی (Summer Game Fest)

  • زمان شروع: 2 p.m. PT/5 p.m. ET
  • نحوه تماشا: YouTube, Twitch

Geoff Keighley، سازمان‌دهنده و مجری برنامه، روی صحنه می‌رود تا احتمالاً مجموعه‌ای از اولین نمایش‌های جهانی و به‌روزرسانی‌های بازی را به نمایش بگذارد.

 

Day of the Devs

  • زمان شروع: بلافاصله پس از جشنواره بازی تابستانی (Summer Game Fest)
  • نحوه تماشا: YouTube, Twitch

نمایشگاه سالانه iam8bit و Double Fine یک سنگر سرگرم کننده برای مجموعه‌ای از خلاقانه ترین، چشم نوازترین و شاید عجیب ترین عناوین آینده در این صنعت است.

 

8 ژوئن Wholesome Direct

  • زمان شروع: 9 a.m. PT/12 p.m. ET
  • نحوه تماشا: YouTube, Twitch

این نمایشگاه با ارائه بیش از 70 عنوان هنری در این تاریخ همراه شما خواهد بود.

 

نمایشگاه بازی های آینده Future Games Show

  • زمان شروع: اعلام خواهد شد
  • نحوه تماشا: YouTube, Twitch

این رویداد فصلی 40 بازی آینده را ارائه خواهد کرد. ما نمی‌دانیم به‌جز به‌روزرسانی‌های بازی‌های بلاک‌باستر و عناوین در حال توسعه، چه انتظاری در مورد بازی‌های دیگر این نمایشگاه می‌توانیم داشته باشیم.

 

9 ژوئن نمایشگاه Xbox Games / [REDACTED] Direct

  • زمان شروع: 10 a.m. PT/1 p.m. ET
  • نحوه تماشا: YouTube, Twitch

این نمایشگاه، بزرگترین نمایشگاه ایکس باکس در سال است و احتمالاً می‌توان انتظار چندین اعلان بزرگ از سوی بسیاری از استودیوهای شخص اول این ناشر را داشت.

 

نمایشگاه PC Gaming

  • زمان شروع: 1 p.m. PT/4 p.m. ET
  • نحوه تماشا: YouTube, Twitch

این دهمین سالگردPC Gaming Show  است و با عرضه بیش از 50 بازی امسال جشن گرفته می‌شود. این شوکیس شامل اولین نمایش‌های جهانی، اطلاعیه‌های انحصاری و موارد دیگر است.

 

10 ژوئن شوکیس Ubisoft Forward

  • زمان شروع: اعلام خواهد شد
  • نحوه تماشا: YouTube, Twitch

یوبی‌سافت در مورد این نمایشگاه به جزئیات اشاره نکرده است، اما تصور اینکه Assassin’s Creed Codename Red در نمایشگاه نباشد، دشوار است. دیگر عناوین شناخته شده در فهرست که احتمالاً ظاهر خواهند شد عبارتند از: Star Wars Outlaws، The Rogue Prince of Persia، Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition و شاید، اگر خوش شانس باشیم، Prince of Persia: The Sands of Time Remake  و / یا Beyond Good & Evil 2.

 

دیگر شوکیس‌های تایید شده ژوئن در انتظار تعیین تاریخ رقیق

شوکیس Nintendo Direct

  • زمان شروع: اعلام خواهد شد
  • نحوه تماشا: YouTube, Twitch

نینتندو وعده داده است که Direct را در ماه ژوئن با تمرکز بر بازی‌هایی که در نیمه دوم سال 2024 عرضه می‌شوند، برگزار کند.

 

شوکیس Future of Play Direct

  • زمان شروع: اعلام خواهد شد
  • نحوه تماشا: YouTube

این شوکیس مستقل با مضمون انیمه یکی از اصلی‌ترین محصولات تابستانی است. در این شوکیس منتظر یک میزبان Vtuber، اجرای موسیقی، مهمانان ویژه و البته تعداد زیادی تریلر بازی باشید.

 

شوکیس Upload VR

  • زمان شروع: اعلام خواهد شد
  • نحوه تماشا: YouTube

این رویداد برای طرفداران واقعیت مجازی است. در این شوکیس باید انتظار جدیدترین و بهترین عناوین واقعیت مجازی و واقعیت افزوده را در رقابت با هدست‌ها را داشته باشید.

 

2 آگوست نمایشگاه دیجیتالی THQ Nordic

  • نحوه شروع: 12 p.m. PT/3 p.m. ET
  • نحوه تماشا: YouTube

تا کنون، THQ Nordic  تایید کرده است که Gothic 1 Remake و Titan Quest II در این شوکیس ظاهر خواهند شد. در حد حدس و گمان، می‌دانیم که در حال انتشار نسخه بازسازی شده Disney Epic Mickey است که امسال عرضه می‌شود و Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin. ما کنجکاو هستیم که ببینیم ناشر چه چیز دیگری ارائه می‌دهد.

 

منبع: gameinformer

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.