AD

افزایش سرعت کامپیوتر بدون ارتقاء سخت افزاری

افزایش سرعت کامپیوتر بدون ارتقاء سخت افزاری
4 42

در این مطلب به شما نکاتی را می گوییم که با رعایت آنها باعث افزایش سرعت کامپیوتر بدون ارتقاء سخت افزاری خواهید شد.

کند شدن رایانه می‌تواند نگران کننده باشد و این می‌تواند به مشکلات نرم افزاری یا سخت افزاری مربوط شود، که مورد دوم نیاز به ارتقاء بخش سخت افزاری دارد و مقدار زیادی هزینه در پی خواهد داشت. اگر تا به حال جلوی رایانه شخصی خود نشسته‌اید و مجبور شده‌اید برای تکمیل کاری منتظر بمانید، باید به فکر باشید. خوشبختانه، راه‌هایی وجود دارد که می‌توانید بدون هزینه کردن، این مشکل را برطرف کنید.

 

به روز رسانی سیستم عامل را بررسی کنید

این پایه‌ای ترین روش برای اطمینان از اینکه رایانه شما در بهترین حالت کار می‌کند، است. سیستم عامل نقش حیاتی در مدیریت تمام اجزای داخلی دارد و اگر قدیمی باشد، ممکن است با کندی سیستم مواجه شوید. می‌توان سیستم‌های عامل را طوری تنظیم کرد که به‌روزرسانی‌ها را به‌طور خودکار، بدون نیاز به دخالت انسان، بررسی و نصب کنند. پیشنهاد می‌کنیم تا جایی که امکان دارد این گزینه را فعال کنید و رایانه شخصی خود را در وضعیت مناسبی نگه دارید.

 

فرآیندهای start-up را غیر فعال کنید

هرچه تعداد برنامه‌های بیشتری به لیست استارت آپ سیستم‌عامل اضافه شود، زمان راه‌اندازی شما کندتر خواهد بود. هر بار که سیستم شما بارگیری می‌شود و وارد حساب خود می‌شوید، سیستم عامل باید هر یک از برنامه‌ها را بارگیری کند، که نه تنها سرعت همه چیز را در هنگام بوت کند می‌کند، بلکه به این معنی است که برنامه‌هایی در پس زمینه در حال اجرا خواهید بود که ممکن است به آنها نیاز نداشته باشید. بهتر است هر اپلیکیشنی را که سیستم یا خودتان به آن نیاز ندارید غیرفعال کنید.

 

تنظیمات پاور سیستم عامل را تغییر دهید

یک سیستم عامل را می‌توان به گونه‌ای پیکربندی کرد که بسته به منبع انرژی، در سطوح توان تنظیم شده اجرا شود. این عامل برای لپ‌تاپ‌ها و سایر دستگاه‌های قابل حمل که حفظ عمر باتری مطلوب است و ممکن است در مواقعی که سیستم لازم نیست با پتانسیل کامل کار کند، مفید است. این عامل در رایانه‌های رومیزی که همیشه به پریز برق وصل است چندان مهم نیست. همچنین ما در مقاله ای به معرفی بهترین پاورهای کامپیوتر پرداخته ایم.

 

Bloatware نصب شده را حذف کنید

اصطلاح bloatware به نرم افزارهای نصب شده توسط یکپارچه سازهای سیستم و برندهای لپ تاپ محدود نمی‌شود. همچنین می‌تواند به برنامه‌ها و سایر «موارد» نصب‌شده‌ای که دیگر استفاده نمی‌کنید اشاره کند. برای مثال شاید از یک پردازنده گرافیکی AMD به کارت انویدیا تغییر کاربری داده باشید و هنوز همه نرم افزارهای AMD را حذف نکرده باشید. همه اینها فضای با ارزش سیستم را می‌گیرد: اعم از فضای ذخیره سازی، رم و موارد دیگر.

 

درایورهای سخت افزار را به روز کنید

درایورها همان چیزی هستند که واسط بین سخت افزار و نرم افزار است. چه یک درایو ذخیره سازی باشد یا یک پردازنده گرافیکی، همه چیز برای عملکرد صحیح توسط سیستم عامل به درایور نیاز دارد. یک سیستم‌عامل خودش می‌تواند به‌روزرسانی‌های مربوط به درایورها را مدیریت کند، اما می‌توانید نسخه‌های جدید را به صورت دستی با بررسی وب‌سایت‌های سازنده اعمال کنید. نصب مجدد درایور نیز می‌تواند به حل مشکلات سخت افزاری کمک کند.

 

زمانی که تغییرات و به روز رسانی‌های سیستم دیگر قادر به بهبود عملکرد PC نیستند و هنگام اجرای نرم‌افزار یا بازی‌ها، مانند بارگیری 100 درصدی CPU یا GPU، با مشکل مواجه می‌شوید، در این صورت برخی از قطعه‌های سخت افزاری باید عوض شوند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

4 نظرات
  1. رسول می گوید

    سلام اگه انتی‌ویروس نصب کنم تو افزایش سرعت کامپیوتر تاثیر داره؟

    1. ادمین سایت می گوید

      سلام شاید توی سرعت تاثیری نداشته باشه ولی باعث میشه هیچ مشکلی براش پیش نیاد

  2. سارینا می گوید

    میخام بدونم اگه تغییرات مصرف انرژی و درست کنم تو افزایش سرعت کامپیوتر کمکی میشه؟

    1. ادمین سایت می گوید

      سلام بله به شدت تغغیر میکنه

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.