AD

چگونه کامپیوتر و لپ تاپ خود را گیمینگ کنیم؟

0 374

می‌دانید که دنیای بازی‌های ویدیویی دنیایی بسیار وسیع و با مخاطبان بسیار است. پیشرفت علم و تکنولوژی و همچنین استفاده‌ی گسترده از اینترنت به دنیای بازی‌های ویدیویی نیز وارد شده و تغییرات بسیاری را از گذشته تا به امروز در این بازی‌ها به وجود آورده است.

با توجه به این موارد تعداد گیمرها در دنیا رو به افزایش است. افراد بسیاری با علاقه به این دنیای وسیع و هیجان‌انگیز جذب می‌شوند. می‌دانید که به افرادی که مدت طولانی و به صورت حرفه‌ای بازی‌های ویدیویی را انجام می‌دهند، گیمر می‌گویند.

در این مقاله توجه شما را به این سوال که «چگونه کامپیوتر و لپ تاپ خود را گیمینگ کنیم؟» جلب می‌کنیم.اگر شما نیز از دسته افرادی هستید که به گیمر شدن علاقه دارید و در صدد هستید تا به یک گیمر حرفه‌ای با تجهیزات کامل تبدیل شوید، پیشنهاد می‌کنیم در ادامه‌ی این مقاله ما راه همراهی کنید.

کامپیوتر و لپ تاپ خود را گیمینگ کنیم

چرا گیمر شدن برای افراد بسیاری اهمیت دارد؟

به طور کلی گیمر شدن نیاز به پیش زمینه‌هایی دارد که در ادامه بیان می‌کنیم. گیمرها افرادی هستند که به صورت غیر معمول تمایل دارند اوقات خود را با انجام بازی‌های ویدیویی پر کنند.

برخلاف گذشته که تصور می‌شد انجام بازی‌های ویدیویی موجب آسیب رساندن به بدن و روحیه گیمر است، امروزه مشخص شده است که بازی‌های ویدیویی می‌توانند در آموزش بسیاری از مهارت‌های مهم زندگی نیز موثر باشند.به همین علت افراد به گیمر شدن تمایل بیشتری پیدا کرده‌اند.

همچنین طراحی و ساخت طیف وسیعی از بازی‌های ویدیویی در ژانر و انواع بسیار متنوع موجب شد تا سلیقه‌ی تمامی افراد در این زمینه پوشش داده شود. برای مثال انجام بازی‌های موزیکال و هچنین فکری و استراتژی به بازی‌های پیشین که بیش‌تر تفنگی یا فوتبال بوده است، نیز اضافه شد.

همچنین بخوانید:چگونه با کمترین هزینه اتاق گیمینگ بسازیم؟

در نتیجه افراد با سلایق مختلف نیز توانستند به عنوان یک گیمر به انجام بازی‌های ویدیویی مورد علاقه‌ی خود بپردازند.
علاوه بر دو نکته‌ی ذکر شده، لازم است بدانید که گیمرها با انجام بازی ویدیویی می‌توانند از طرق مختلف به درآمدهای بسیاری نیز برسند.

به گونه‌ای که امروزه گیمرهای معروف، درآمدهای بسیار بالایی کسب می‌کنند. به همین سبب توجه و تمایل به گیمر شدن نسبت به گذشته افزایش داشته است. خب! در نظر بگیرید که یک فرد می‌تواند با انجام بازی ویدیویی مورد علاقه‌ی خود به درآمد نیز برسد. این آرزوی تمامی افراد است.

چرا باید کامپیوتر و لپ تاپ خود را گیمینگ کنیم؟

کامپیوتر و لپ تاپ

شاید این سوال برای افراد و گیمرهای تازه‌کار پیش بیاید. باید بدانید که گیمر شدن درست مانند تمامی فعالیت‌ها نیاز به برخی مهارت‌ها، علاقه، تجهیزات و وسایل دارد. یکی از این وسایل لپ تاپ یا کامپیوتر گیمینگ است که می‌تواند تاثیر بسیاری در نوع فعالیت شما داشته باشد.

ممکن است بگویید کامپیوتر و لپ تاپ من قابلیت اجرای بازی‌های بسیاری را دارد. البته که این مورد در کیفیت و نوع اجرای انواع بازی‌های ویدیویی تاثیرگذار است؛ اما کامپیوتر و لپ تاپ گیمینگ وسیله‌ای است که می‌تواند علاوه بر کیفیت بسیار در نشان دادن صحنه‌های تصویری بازی، به عملکرد شما در حین بازی نیز کمک کند.

برای مثال شما در یک بازی ویدیویی قصد دارید حرکتی انجام دهید که بسیار مهم است. در صورتی که ابزار بازی شما مثلا کامپیوتر یا لپ تاپ تخصصی و گیمینگ نباشد، کارکردی که شما انتظار دارید را نشان نمی‌دهد و نتیجه‌ی زحماتتان در بازی به هدر می‌رود.

چه نکاتی را باید برای گیمینگ کردن کامپیوتر و لپ تاپ رعایت کنیم؟

کامپیوتر و لپ تاپپیش از انجام هر کاری بهتر است اطلاعات مناسبی در آن زمینه جمع‌آوری کنید. در حقیقت نباید بی‌گدار و چشم بسته به آب بزنید. همان گونه که بازی‌های ویدیویی انواع بسیار متفاوتی دارند، سیستم‌های مورد نیاز برای اجرای آن‌ها نیز متفاوت خواهد بود.

تفاوت در هر بازی تنها مربوط به ژانر و موضوع آن نیست، بلکه باید به سیستم مورد نیاز برای ارائه‌ی بهترین و باکیفیت‌ترین ویژگی‌های بازی نیز توجه کرد. تمامی این موارد توسط شرکت سازنده‌ی بازی‌ها منتشر می‌شود. کارت گرافیکی، CPU، فن و خنک کننده و سایر قطعات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری برای هر بازی نوع مشخص و متفاوتی است.

باید بدانید که کامپیوتر و لپ تاپ گیمینگ نیاز به فن و خنک کننده‌ی بسیار باکیفیتی دارد تا از داغ شدن سیستم و آسیب به آن در فعالیت به صورت ساعت‌های متوالی جلوگیری کند. سیستم گیمینگ از نظر سخت‌افزاری باید بسیار قوی باشد. اگر بازی مورد نظر شما سنگین باشد، اما کامپیوتر و لپ تاپ خود را گیمینگ نکرده باشید، ممکن است آسیب جبران‌‌ناپذیری به سیستم وارد شود.

پیش از گیمینگ کردن کامپیوتر و لپ تاپ خود، چه مواردی را بررسی کنیم؟

برای استفاده‌ی حداکثری از توان سیستم و انتخاب بهتر نوع سیستم گیمینگی که مورد نظرتان است، باید نکاتی را رعایت کنید. با توجه به تحریم‌ها و نوسان ارزی در کشور، قیمت سیستم گیمینگ بسیار تغییر می‌کند. باید بدانید که با توجه به قابلیت و ظرفیت سیستم مورد نظر، بودجه‌ی مشخصی را باید برای گیمینگ کردن کامپیوتر و لپ تاپ خود در نظر بگیرید.

کامپیوتر و لپ تاپ خود را گیمینگ کنیمهمچنین با بالا رفتن نرخ ارز، قیمت‌ها نیز دستخوش تغییر می‌شوند.باید بررسی کنید که به طور کلی آیا کامپیوتر و لپ تاپ شما قابلیت تبدیل شدن به یک سیستم گیمینگ را دارد یا خیر؟ در حالت کلی انجام بازی‌های ویدیویی و به ویژه بازی‌های سنگین موجب فشار آمدن به قسمت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری سیستم می‌شود.

اگرکامپیوتر و لپ تاپ، قابلیت و ظرفیت تحمل چنین فشاری را نداشته باشد به راحتی دچار مشکل فنی خواهد شد. پس بهتر است از قابلیت‌های کامپیوتر و لپ تاپ خود و حداقل سیستم مورد نیاز برای گیمینگ شدن آن آگاه باشید.

شناخت ویژگی‌های مورد نیاز برای هر بازی

بهتر است قبل از اقدام برای گیمینگ کردن کامپیوتر و لپ تاپ خود، ویژگی‌های بازی مورد نظر خود را به خوبی بشناسید. زیرا همان‌طور که پیش‌تر بیان شد، یک بازی ممکن است گرافیک پایینی برای اجرای صحیح نیاز داشته باشد. پس اگر شما بدون توجه به نیازهای بازی کارت گرافیکی بالایی برای سیستم خود خریداری کنید، عملا هزینه‌ی اضافی کرده‌اید و از تمامی قابلیت‌های آن استفاده نمی‌شود.

و یا برعکس اگر کارت گرافیک یا پردازنده‌ی کم ظرفیتی خریداری کنید در اجرای بازی‌هایی که نیاز به گرافیک و پردازنده‌ی بالا دارند، به مشکل برمی‌خورید و حتی امکان سوختن سیستم نیز وجود دارد.حالا که با اهمیت شناخت نیاز و انتخاب نوع بازی ویدیویی مورد نظر خود آشنا شدید، باید به صورت دقیق مشخص کنید که از هر قسمت سیستم چه اندازه ظرفیت اجرا، نیاز دارید.

توجه به میزان بودجه

عامل کلیدی در خرید و یا تبدیل کامپیوتر و لپ تاپ به سیستم گیمینگ، بودجه شما و هزینه‌ی آن است. می‌دانید که سیستم گیمینگ دارای هزینه‌ی زیادی است اما نگران نباشید.

با توجه به نیاز متفاوت بازی‌های مختلف، می‌توانید در قیمت‌های پایین‌تر نیز سیستم خود را گیمینگ و مناسب انجام بازی کنید. در نهایت این میزان بودجه‌ی شما است که اجازه بدهد شما کامپیوتر و لپ تاپ خود را تا چه سطحی گیمینگ کنید.

تناسب میان قطعات انتخابی

کامپیوتر و لپ تاپ خود را گیمینگ کنیممی‌دانید که برای گیمینگ کردن کامپیوتر و لپ تاپ خود، نیاز دارید برخی از قطعات سخت‌افزاری و یا برنامه‌های آن را تغییر دهید. باید بدانید که سایر قطعات و برنامه‌های سیستم شما قابلیت چنین تغییری را داشته باشد تا مشکلی برای کارکرد آن به وجود نیاید. علاوه بر آن در برخی از موارد با تعویض یک قطعه ناچار خواهید بود قطعات دیگری را نیز تعویض کنید تا سیستم گیمینگ شما در هنگام اجرا به مشکلی برنخورد.

اگر خودتان تخصص کافی برای انتخاب قطعات و یا برنامه‌های کامپیوتر و لپ تاپ ندارید، پیشنهاد می‌کنیم با یک متخصص کاربلد در این زمینه مشورت کنید. در صورتی که بدون دانش کافی برای این کار اقدام کنید، ممکن است به طور کلی موجب از کار افتادن سیستم خود و در نهایت هزینه‌ی بسیار بالایی برای تعمیر شوید.

اگر کامپیوتر و لپ تاپ خود را گیمینگ کنیم، به یک گیمر حرفه‌ای تبدیل خواهیم شد؟

پاسخ به این سوال به تنهایی می‌تواند منفی باشد. زیرا تبدیل شدن به یک گیمر حرفه‌ای با تبدیل و یا خریداری یک سیستم گیمینگ آخرین مدل انجام نمی‌شود. بلکه رسیدن به آن با چنین ابزاری راحت‌تر است. برای آن که به یک گیمر حرفه‌ای تبدیل شوید، باید به صورت حرفه‌ای گیم بازی کنید. زمان زیادی را روی آن بگذارید و مهارت لازم را به دست آورید.

هیچ کاری یک شبه و بدون زحمت نتیجه نمی‌دهد. باید بدانید برای گیمر شدن باید مسیر سختی را طی کنید. ممکن است خسته و گاهی دلزده شوید اما راز موفقیت در بقا و ادامه دادن است. بدیهی است که با گیمینگ کردن کامپیوتر و لپ تاپ خود راحت‌تر به هدف می‌رسید اما زحمت آن بر دوش شما خواهد بود.

کامپیوتر و لپ تاپ خود را گیمینگ کنیمجمع‌بندی

در این مقاله که با عنوان «چگونه کامپیوتر و لپ تاپ خود را گیمینگ کنیم؟» برای شما عزیزان ارائه کردیم، به بررسی مواردی که باید پیش از گیمینگ کردن سیستم خود در نظر داشته باشید پرداختیم. همچنین باید بدانید که گیمینگ کردن کامپیوتر و لپ تاپ، تنها ابزاری برای رسیدن به هدف گیمر حرفه‌ای شدن است.

شما باید در این زمینه تلاش بسیار کنید تا بتوانید از راه گیمری به درآمد مناسب برسید. از آن‌جایی که طیف وسیعی از بازی‌های ویدیویی منتشر شده است، سیستم‌های مورد نیاز برای اجرای صحیح هر یک با دیگری متفاوت است. بهتر است پیش‌نیاز سیستمی بازی مورد نظر خود را بشناسید و سپس برای گیمینگ کردن کامپیوتر و لپ تاپ خود اقدام کنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.